Pentru actori și muzicieni precum și pentru și alți oameni ale căror domenii de activitate au fost afectate decisiv de pandemie, greul este dat și de nevoia de reinventare în confruntarea cu realitatea curentă.

Pentru bolnavii de cancer, însă, greul a fost și mai greu. Pentru ei, ajutorul nu poate fi amânat, cancerul nu ține cont de context și nici nu stă la distanță. De aceea, într-un gest de solidaritate, Adrian Vascu își dăruiește ziua de naștere pentru copiii și adulții de la HOSPICE Casa Speranței care trec prin cel mai greu moment al vieții lor. Orice sumă donată va însemna îngrijire gratuită și sprijin pentru pacienții care înfruntă un diagnostic incurabil.

Adrian Vascu împreună prietenii săi – artiștii Vladi Cnejevici, Teo Boar și Dorin Andone – au hotărât să întindă o mână celor care au nevoie urgentă de sprijin și vă invită într-o călătorie live și online în care să acționăm împreună cu și pentru ceilalți.

Evenimentul „Răspuns de ziua mea” va avea loc joi, 11 februarie, începând cu ora 20 si va fi transmis online, fiind susținut de Adrian Vascu, Dorin Andone, Vladi Cnejevici și Teo Boar.

Gazdă și partener este Fundația Spandugino care a susținut încă de la înființare Hospice Casa Speranței.

Detalii pe https://fb.me/e/19oQxuIps

Durata: cca 60 minute.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună!

Evenimentul „Răspuns de ziua mea” din 11 februarie 2021 este dedicat unor oameni care se luptă în fiecare clipă pentru viața lor. Sunt pacienții Hospice Casa Speranței pe care Fundația Spandugino și Grupul de companii din care face parte aceasta, îi susține încă de la înființarea Hospice-ului, când după 1989, un cetățean britanic, Graham Perrols, a venit în România cu gândul să dezvolte și la noi conceptul de medicină paliativă.

Pandemia ne-a arătat că ceea ce reprezentăm ca oameni este primordial, mult mai important față de tot ce înseamnă afacerile noastre
sau față de toate celelalte lucruri care aveau în prim plan profitul.

Adrian Vascu în dialog cu Mirela Nemțanu – CEO la Hospice Casa Speranței