Recital pian la Centrul pentru seniori Azil Privat

/ / Recital pian la Centrul pentru seniori Azil Privat
  • Recital pian la Centrul pentru seniori Azil Privat

Fundația Spandugino, în parteneriat cu Fundația Resonnance, a deschis la București, în anul 2013, în Casa Spandugino, o școală gratuită de pian pentru copii, sub directa îndrumare a pianistei Elizabeth Sombart, Președinte Fundația Resonnance și a doamnei Lavinia Dragoș, pianistă. Tot cu această ocazie s-a inaugurat filiala din România a Fundației Resonnance.

În octombrie 2013, la Centrul pentru seniori Azil Privat, câțiva copii talentați ai Școlii de pian: Josua Stan, Denis Ioniță, Filip Suciu, Magdalena Bulibasa, Henric Prager, Cristiana Achim, Horia Constantinescu, Thomas Ionescu, Laurentiu Gerard Rusu, au susținut câte un scurt recital de pian, aducând un cadou muzical pacienților, prin interpretarea unor piese celebre ale compozitorilor: Liszt, Schumann, Chopin.

Spectacolul oferit de micii pianiști a fost pentru seniorii Azilului Privat mai mult decât o performanță artistică, a fost o ocazie deosebită de a asculta muzică impreună și de a lega o relație profundă între artist, publicul prezent și unitatea lucrării muzicale.

Galerie video:

2016-12-05T00:39:37+00:0026 octombrie 2013|Categories: Alte evenimente|